שירותי הסעדה

קבוצת שולץ מתמחה ביצירת פתרונות הסעדה לארגונים וחברות מכל ענפי התעשייה בישראל.

אנחנו דוגלים ביצירת מערכת יחסים ושותפות מיוחדת עם לקוחותינו, המבוססת על אמון הדדי, שקיפות ושיתוף פעולה תוך שימת דגש על איכות קולינרית, חדשנות, מתן מענה ופתרונות מהירים בהתאם לנדרש.

 

וותק וניסיון 

החברה, בעלת ותק ומוניטין של מעל ל- 30 שנה, הינה בין המובילות במתן שירותי הסעדה למגוון לקוחות נרחב במשק הישראלי, מתחומים כגון: פיננסים, תעשייה, היי-טק, סלולר, פארמה, ביטחון ובתי מלון.

 

כחברה המובילה את שירותי ההסעדה בישראל רבים מלקוחותינו ותיקים מאוד (שנים ועשרות שנים) וזאת הודות לידע, הניסיון והמוניטין הרבים שצברה החברה, כמו גם הקשר המיוחד עם הלקוחות.

קבוצת שולץ מנהלת כ 110- חדרי אוכל ברחבי הארץ, מוציאה כ– 80,000 ארוחות ליום עבור 600 לקוחות, ומעסיקה למעלה מ- 1,500 עובדים.

 

בקרת איכות 

בקייטרינג שולץ דוגלים במתן שירות איכותי ומקצועי ללא פשרות

עמידה בתקנים הישראלים והבינלאומיים המחמירים ביותר של מכון התקנים הישראלי, משרד

הבריאות ומשרד הביטחון.

 

מחלקת הבטחת איכות של חברת שולץ מונה צוות טכנולוגים מקצועי ובעל ניסיון רב שנים בתחום

שמטרתו הדרכות, ליווי מקצועי והטמעת תהליכי עבודה בכל אתרי החברה מרגע קבלת המוצר

הגולמי מהספק ועד להגשת המנה ללקוח, מימוש מטרה זו מתבצע ע"י יישום תהליכים ובקרה בכל

שלב בתהליך המבטיחים את איכות ובטיחות מוצר.

 

תהליך הבטחת האיכות כולל שיטות, כלים ואמצעים ייחודיים המלווים את תהליכי העבודה לכל אורך

שלביו ועפ"י דרישות תקנות משרד הבריאות, דרישות תקנים ישראלים ונהלי החברה.

 

חברתנו מפוקחת באופן שנתי ותדיר ע"י משרד הבריאות, ומבדקים חיצוניים הנערכים ע"י מכון

לבקרה ואיכות (IQC), יועצי מזון מטעם הלקוח וחברתנו.

 

לעיון במדיניות האיכות שלנו עברו לכאן.

 

בריאות

בריאות העובדים שלכם נמצאת גבוה בסדר העדיפויות שלנו, לכן אנו עובדים עם ליווי צמוד של וטרינר (בפיקוח חברת "שר" ליעוץ טכנולוגי והנדסי) הבודק את המזון הגולמי והמעובד המוכן.

ובנוסף, ליווי של דיאטנית / תזונאית המסייעת בהכנת התפריטים כדי להרכיב  ארוחה המהווה בסיס לאורח חיים בריא, מזין וטעים.

 

כשרות

בהתאם להוראות והנחיות הרבנות הראשית לישראל. תעודת כשרות תוצג במקום בולט לעין בחדר האוכל, לעיני הסועדים במטבח המבשל. לצפייה בתעודת כשרות לחצו כאן

 

גיוון / תפריט

התפריט מורכב על בסיס חודשי כך שלפחות יהיו 4 תפריטים מתחלפים, מידי רבעון אנו עורכים טעימות למנות חדשות בשיתוף נציגי החברה לעדכון וגיוון המנות.

אנחנו דואגים לגיוון בשילוב של אטרקציות ושוברי שגרה: מאכלי רחוב, פסטיבל קדירות חורפי, MEATLESS MONDAY, מקסיקני ועוד.

 

פרודוקטים

 שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים מיצרני המזון הגדולים בישראל

 בישול מזון טרי בלבד - ללא שימוש בבשר מעובד

 

הגשה ונראות:

  • פרזנטציה על כלל עמדות ההגשה
  • מנות שף מוגשות בצלחות ייחודיות להן 
  • שימוש כלי הגשה אישיים כגון מחבתות 
  • אחת לחודשיים יום אטרקציה הכולל תפריט תואם לקונספט מסוים

 

קפיטריה – קפה מרקט – רשת בתי הקפה החלביים שלנו

בית הקפה תחת מותג שולץ הופך לנקודת מפגש אורבנית בתוך מקום העבודה. חוויה בלתי מתפשרת מבוססת על איכות מוצרים גבוהה, חדשנות, יצירתיות ושירות לקוחות מקצועי ואדיב שהם מאבני היסוד של המותג.

 

קפה מרקט זמין לקהל במהלך כל שעות היום, ומכאן שאנו מספקים מענה לארוחות בוקר, צהריים וערב במשך כל ימות השבוע. 

 

קפה מקרט מציע פינות לשתיית קפה איטלקי איכותי מבית MAURO  - איטליה, בשילוב של מאפים ועוגות אשר מגיעים טריים ממאפיית biscotti היוקרתית, וכולל גם מגוון עשיר של כריכים וסלטים. כל זה כדי להבטיח חוויה קולינרית וטעם ללא פשרות.

 

חדשנות ופתרונות טכנולוגיים 

קבוצת שולץ מציעה מגוון פתרונות דיגיטליים לנוחות עובדיכם בממשקים השונים בתהליך הזמנת המנות.

 

מעבר לאפשרות של הזמנה פרונטלית תהיה אפשרות להזמנה בשירות עצמי, ללא נוכחות קופאי בצורות תשלום בכרטיסים שונים, כגון: כרטיסים אשראי, כרטיסים נטענים או כרטיסי הסעדה שונים.

 

הזמנה דרך אפליקציה בתשלום באפליקציה או דרך האתר עם כרטיסי אשראי או כרטיסי הסעדה.

 

משוב דיגיטלי - חשוב לנו לדעת באופן שוטף ועקבי מהי רמת שביעות הרצון של לקוחותינו מרמת השירות, הקולינריה, הניקיון, ההיגיינה ועוד. מלבד תהליכי בקרה קפדניים שאנו מיישמים בכל אתרי החברה אנו מעוניינים לתת לסועדינו את האפשרות להשמיע את דעתם.

באמצעות מערכת משובים דיגיטאליים אנו מנתחים את כלל הנתונים המתקבלים בזמן אמת באופן ברור לצורך הסקת מסקנות ושיפור השירות.

 

לפרטים נוספים צרו עימנו קשר

אנא מלאו את טופס - לפרטים נוספים צרו עימנו קשר

לפרטים בטלפון:
03-575-9701