slide-about

המתכון להצלחה

לפני כ-30 שנים, עמד לו יחיאל שולץ במטבח קטן, ורקח מדמיונו סירים מלאים בניחוחות וטעמים. כשהיו מוכנים, עטף אותם במגבת גדולה ורץ לחלקם מהר ככל האפשר לבעלי העסק הרעבים שבסביבה, שחיכו לו בציפייה. "מטעמים" הוא אמר, "חייבים להגיש חמים". כיום, עם צי של מטבחים רחבי ידיים ולמעלה מ-1400 אנשי מקצוע, המורשת של יחיאל שולץ עדיין נשמרת בקפידה. בניו, אורן וניר, ממשיכים את דרכו בגאווה ואמונים על בית הקייטרינג המוביל בישראל בעולם המוסדי. מתוך הבנה כי חוויה קולינארית אמיתית נוצרת משילוב מאוזן בין טעמים, מרכיבים בריאותיים ואופן הגשה נעים לעין, קייטרינג שולץ מציב סטנדרטים חדשים לענף ההסעדה הישראלי ומביא ל-80 חדרי האוכל, של החברות הבכירות בישראל, מנה גדושה של חדשנות ויצירתיות בכל ארוחה, בכל עמדת הגשה, בכל יום מחדש.אם יש לכם תיאבון לשלמות, אנחנו לשירותכם.